Φυσικό αέριο

Η HydrEnTec εδώ και δέκα χρόνια είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης φυσικού αερίου και διαθέτει τις ανάλογες άδειες για την μελέτη εγκατάσταση και συντήρηση εγκαταστάσεων και συσκευών φυσικού αερίου, και τον τελευταίο χρόνο είναι διαπιστευμένος συνεργάτης και πωλητής της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.

 

Φυσικό αέριο… τι είναι ?

Το φυσικό αέριο είναι φυσικό προϊόν και βρίσκετε σε υπόγεια κοιτάσματα πάνω από το πετρέλαιο η μόνο του είναι άχρωμο και άοσμο .

Είναι ένας συνδυασμός υδρογονανθράκων σε αέρια μορφή με κυρίως μεθάνιο άνω του 85%.

Χρησιμοποιείτε σχεδόν όπως το περνούμε από την γη χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία κάνει τέλεια καύση και είναι φιλικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το φυσικό αέριο είναι το ποιο οικονομικό συμβατικό καύσιμο με ανταγωνιστικά τιμολόγια έναντι του πετρελαίου, ηλεκτρικού ρεύματος υγραερίου .

Ευκολία στην χρήση γιατί παρέχετε μέσω αγωγού όποτε το χρειαζόμαστε και δεν χρειάζεται να το παραγγείλουμε και ούτε να το αποθηκεύσουμε σε δεξαμενές όποτε εξοικονομούμε και χώρο.

Το φυσικό αέριο το πληρώνουμε με την κατανάλωση του με ακρίβεια στην μέτρηση μέσω του μετρητή που διαθέτει.

Η καθαρή και τέλεια καύση του φυσικού αερίου δίνει μεγαλύτερο χρόνο ζωής στις συσκευές που χρησιμοποιούμε και μειώνει το κόστος συντήρησης τους.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ:

Θέρμανση- ατομική-κεντρική επαγγελματική

Παράγωγη ζεστού νερού

Μαγείρεμα

Κλιματισμό

Επαγγελματικές χρήσεις –φούρνοι –ψησταριές- εστιατόρια κ.α.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το φυσικό αέριο είναι από τα πιο ασφαλές συμβατικά καύσιμα γιατί προστατεύετε από πληθώρα ασφαλιστικών δικλίδων αλλά και λόγο των φυσικών ιδιοτήτων του.

Tα κεντρικά δίκτυα της ΕΠΑ που ελέγχονται και παρακολουθούνται 24 ώρες το 24άωρο από ηλεκτρονικό σύστημα scada.

Τα εσωτερικά δίκτυα από τον μετρητή της ΕΠΑ και μέσα για να κατασκευαστούν συντάσσετε μελέτη λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους ασφάλειας του κάθε χώρου ξεχωριστά (αυτό φαίνεται και από περιπτώσεις που απορρίπτετε η σύνδεση με το φυσικό αέριο) όπου μετά την ολοκλήρωση της εσωτερικής εγκατάστασης βάση πάντα της εγκεκριμένης μελέτης γίνετε αυτοψία από μηχανικούς της ΕΠΑ και ελέγχετε η εφαρμογή της μελέτης και η στεγανότητα του δικτύου.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου τοποθετούνται συσκευές ανίχνευσης και διακόπτουν την παροχή σε περίπτωση διαφυγής.

Το φυσικό αέριο λόγο της ιδιότητας του να είναι ελαφρύτερο από τον αέρα σε περίπτωση διαρροής δεν εγκλωβίζετε στους χώρους (όπως το υγραέριο που είναι βαρύτερο και συγκεντρώνετε χαμηλά στον χώρο).

αλλά απελευθερώνετε στο περιβάλλον από τις θυρίδες εξαερισμού που έχουν προβλεφθεί στην μελέτη.

Είναι άχρωμο και άοσμο και για αυτό το λόγο προστίθεται μια ειδική ουσία που του δίνει χαρακτηριστική οσμή ώστε να γίνετε αντιληπτό σε περίπτωση διαρροής.

 

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η καύση του περιέχει λιγότερο διοξείδιο δεν περιέχει θειώδη και δεν εκπέμπει αιωρούμενα σωματίδια όποτε συμβάλει στην μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου της όξινης βροχής και γενικότερα της ρύπανσης του περιβάλλοντος.