Ηλιακή Ενέργεια

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ   70%!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ   35%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Η ηλιακή ενέργεια βρίσκετε στην κορυφή των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Σε συνδυασμό με την αργή αλλά και σταθερή εξάντληση των ενεργειακών αποθεμάτων η ηλιακή ενέργεια προσφέρει τόσες δυνατότητες και καθημερινά μεγαλώνει η χρήση της.

ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Σε χρονικό διάστημα μισής ώρας η ηλιακή ενέργεια που προσπίπτει στην γη είναι αρκετή για να καλύψει την ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε όλον τον κόσμο.

 

Σκεφτείτε το μέλλον σήμερα! Δημιουργήστε τον δικό Σας «ενεργειακό σταθμό» στην στέγη ή την ταράτσα του  σπιτιού σας με μια ηλιακή εγκατάσταση.

Όσο αυξάνονται οι τιμές της ενέργειας τόσο ποιο αναγκαία γίνετε η χρήση της, και μην ξεχνάτε ότι θα χρησιμοποιήσετε την οικονομικότερη και καθαρότερη  μορφή ενέργειας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση κόστους και την μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και επομένως σημαντική συμβολή στην μείωση των εκπομπών «διοξειδίου του άνθρακα» CO2.

 

 Η HydrEnTec προσφέρει υψηλής ποιότητας συστήματα και κατασκευαστικές λύσεις για αποτελεσματική αξιοποίηση της ενέργειας.

 

Κάντε ένα βήμα προς το μέλλον!

 

Η HydrEnTec σας προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις με τις οποίες μπορείτε να υλοποιήσετε όλα σας τα σχέδια είτε πρόκειται για έναν απλό ηλιακό θερμοσίφωνα είτε πρόκειται για ένα  ολοκληρωμένο σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας ζεστού νερού χρήσης είτε πρόκειται για συνδυασμένη  εγκατάσταση θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.